VG utan att anstränga sig så mycket?

Idag hade jag bara en 20minuters lektion med min tyskalärare.
 Jag gjorde ett muntligt läxförhör med henne och fick veta att hon satte VG på mig :D Innan det fick jag veta att jag fick G i engelska och VG i samhällskunskap :D I svenska kommer jag nog få VG också men i naturkunskap kommer jag säkert få IG :P Hatar naturkunskap och ännu mer min naturkunskapslärare. Tror jag redan sagt det tusen gånger :P Men aja. Nu så ska jag börja städa och fixa lite. Imorgon ska vi försöka fixa ett nästsista avsnitt av Frans Schartaus News och så blir det en sista avsnitt på skolavslutningen. Det blir väl kul, va? :)
 Igår var min kille här och hämtade blommorna som jag fick av alla i lördags hemma hos honom. Därefter åkte vi till Heron City och kollade på Baksmällan del 2. Det rätt så kul och jag till och med stkrattade en hel del :) Älskar att gå på bio med min älskling, känns så mysigt och roligt :)
 Snart är det avslutning och till det har jag beställt en klänning. Egentligen har jag inte tänkt på vad jag ska ha på avslutningen men om min nya vita klänning hinner komma då så ska jag ha på mig den då. Japp.
 Förresten, här är guldörhängen jag fick av min kille och guldkorset som jag fick igår av min mamma.



Vi gick och åt sushi på Odenplan i min favorit restaurang Kina Muren. Jag älskar det där stället och tycker det är precis så en fin sushi-restaurang ska vara. Dock kan man uppleva personalen på lite olika sätt ibland men jag brukar inte bry mig om de så mycket :P
 Nu ska jag äta pyttipanna. Puss på er mina snyggingar! :love: